Moldotrans Auto – Noul Seat Leon FR

seat_new

Și primul articol despre mașini. Înseamnă că merită! Am primit timp de o săptămână din partea Moldotrans Auto – Dealer Seat, noul Seat Leon FR. Nu am fost niciodată pasionat de mașini sau adeptul discuțiilor despre mașini, mai mult, nu cunosc nici măcar performanțele mașinii mele. Sunt posesor al unui Seat, deci asta spune că am o atracție pentru acest brand.

Ce pot să spun, este că după această săptămână, mi-am dorit să îmi schimb mașina cu acest nou model Leon FR. O mașină tinerească, atentă la design interior/exterior, care a plăcut nu numai mie, cât și pasagerilor pe care i-am invitat la o plimbare. M-a făcut să mă uit până și la caracteristicile ei: an fabricație 2016, TDI, 150CP cu o cutie manuală în 6 trepte, viteză maximă 215 km/h. Mi-au plăcut dotările acesteia, am stat până le-am descoperit pe toate, dar în special sistemul Hill Hold (asistare la demarajul din rampă), fiind la prima întâlnire cu acesta.

DSC_0127

Am mers mai mult cu mașina decât pe jos, nu recomand, însă m-a prins! Probabil și puterea ei m-a atras, fiind un pasionat de viteză. Este și o mașină încăpătoare, spun asta pentru că am fost 5 Ambasadori Jamie Oliver la bordul Seat Leon FR, fiind mașina oficială Food Revolution Day Iași – Jamie Oliver. A fost expusă și în ziua evenimentului în curtea Casei Pogor, pentru cei care au participat sau au fost în trecere.

DSC_0121

Mai multe informații puteți găsi pe adresa oficială: http://www.oferte.moldotrans.ro/listings/leon-fr-2-0-tdi-150-cp/

recomandare_da


banner_TROC


 

One thought on “Moldotrans Auto – Noul Seat Leon FR

  1. Astfel, printr-un facelift de mijloc de carier au trecut toate modelele Leon, n caroserie cu trei u i, Leon SC, n caroserie cu cinci u i i n caroserie break, Leon ST. Facelift-ul s-a focusat asupra designului i noilor tehnologii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *