Despre mine

Manager VividBistraw

Nu de mult, am ajuns la concluzia că trebuie să faci ceea ce îți place! Deși am ajuns pe poziția de manager de restaurant, m-am implicat și în realizarea meniului, a platingului şi a tuturor celorlalte activităţi. Un concept interesant, o îmbinare dintre clinică de detoxifiere, nutriție, masaje și aparate de slăbit și bistraw, un restaurant cu specific Raw-Vegan, Vegan, Vegetarian și Pescetarian.

Marketer Antibiotice S.A.

Absolvent Master Marketing, în anul 2014, şi Specialist Marketing în cadrul companiei Antibiotice S.A. Iaşi, din 2012. Pentru mine a reprezentat primul job ‘serios’, exceptând activitățile part-time desfășurate anterior. Am întâlnit aici o echipă minunată, care m-a facut să mă simt în largul meu, care m-a făcut să zic că îmi place Marketingul!

Fondator Soft&Grace

Bucătar şi fotograf fiind, proiectul Soft&Grace a fost cel mai fumos cadou pe care mi l-am putut oferi. 10 August 2013 ziua lansării unui proiect de care m-am ataşat și în care m-am dedicat în totalitate. Ideea de la care a luat naştere acest proiect a fost de a promova lunar prin intermediul Facebook câte un album foto cu preparate realizate de mine în funcţie de o tematică stabilită. Momentan Soft&Grace este o pagină aflată în construcţie care va reveni cât de curând pe marile ecrane!

Co-Fondator TROC

Proiectul TROC a  luat  naștere  din  simpla  empatie  față  de  oamenii  mai  puțin  norocoși  din comunitatea noastră și datorită răspunsurilor pozitive la adresa ideilor în acest sens. TROC şi-a propus să fie liant între oamenii care sunt dispuși  să ajute și  cei  care se află la nevoie. Totodată TROC doreşte să atragă și să mențină interesul tinerilor asupra activităților pro bono.

Ambasador Jamie Oliver – Food Revolution

Anul 2016 m-a facut sa imi doresc mai mult. Am devenit ambasador Jamie Oliver Food Revolution, proiect prin care voi incerca sa promovez stilul de viata si alimentatia sanatosa si sustinerea producatorilor locali.

Participant curse Maraton

Am descoperit această plăcere în anul 2013. Până în prezent am participat la cursa ştafetă 4 x 10.548 km, cursa de 15 km, semimaraton 21.097 km, urmând să fac pasul către maraton 42.195 km.

Trainer

În anul 2015 am primit atestatul de formator adulţi, având posibilitatea de a susţine cursuri în Marketing şi/sau Gastronomie. Încă nu am făcut-o dar nici departe nu sunt!

Entertainment

În timpul liber ne putem întâlni pe pârtie cu placa sau la o partidă de tenis de câmp, tenis de masă, xbox sau boardgame.

 


banner_TROC