Sandrino

Lumea îi spune Sandrino. Pe când, el este Andrei Ignia și este mai mult decât atât: autorul proiectului Bulb27-specialist al corpurilor de iluminat, un profesionist Foto-Video, membru fondator Hubrica Iași, a predat și în cadrul Universității, un mare fan al lemnului și al obiectelor vechi și un artist în adevăratul sens al cuvântului. Nu am să îl iert pentru că îmi este prieten, așadar am să spun totul despre el!

Se pare că el a fost curajosul din relația noastră de prietenie și a facut primul pas. Pe vremea când lucram la VividBistraw, m-a sunat și mi-a spus că vrea să facă fotografii la preparatele care ies din bucătăria restaurantului. Au ieșit fotografii în care mâncarea arăta mai bine în format electronic decât în realitate! Apoi am început să îi urmăresc activitatea: foto, video, corpuri de iluminat. Totuși, să detaliem puțin!


Foto-Video // Andrei Ignia

Colaborarea noastră funcționează foarte bine în ceea ce privește fotografia de produs și filmarea de rețete. Încă nu am ajuns la etapa de nuntă, botez sau alte evenimente importante din viață, însa pozele spun că munca lui dă roade! Deși pare ușor, nu este: echipament, editare, viziune și rezistență. Cel putin 4 elemente care duc către succes. Am participat la o ședință foto-video și mi-a plăcut și modul de lucru cu muzică în natură pentru a-i face pe tinerii căsătoriți să fie mai liberi în mișcări.

Nu sunt singurul beneficiar al fotografiilor de produs, de aceea te invit să îi urmărești site-ul pentru foto: http://tonalist.ro/ și pagina Vimeo pentru video: https://vimeo.com/user20758111. Are și Instagram, puteți să îi urmăriți și acolo activitatea!


Corpuri de iluminat / Bulb27

Îmi place în primul rând ideea de a da suflet unui obiect sau spațiu pierdut sau uitat. Ultima colecție ne arată că avem ceva în comun: literele ce au o povestire în spate devin corpuri de iluminat.

Și lista continuă: robinet de apă, țevi de cupru, difuzoare radio, chiar și lămpi din cabinete stomatologice.

Bulb27 este nu de mult și un atelier generos deschis atât celor care doresc să îi vadă creațiile, cât și persoanelor care vor să meșterească. Atelierul se află în Hubrica, primul hub creativ din Iași unde Sandrino se numără printre membrii fondatori. Vă las și link-ul site-ului Bulb27, un site de unde se pot și achiziționa exemplarele: http://bulb27.ro/


Prin urmare, un om bun la toate!

Și cum am făcut un obicei din asta, închei articolul cu recomandarea mea:



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *