Festival – BurgerFest Bucuresti

burger_fest_new

Este drept, am participat doar în 2 din cele 3 zile ale festivalului Burgerfest, însă, am reușit să îmi fac o imagine de ansamblu. Un concept frumos, un loc în care m-am simțit în largul meu. Lumea, de asemenea, cu zâmbetul pe buze, a profitat de vremea frumoasă și iarba verde.

recomandare_daAu fost 9 participanți care și-au etalat ablitățile de a realiza burgeri. Am degustat de la fiecare în parte cel puțin un burger, deși așteptarea la coadă, a fost, unul din aspectele nefavorabile ale acestui festival. Burgerul care m-a încântat a fost Lamburger, de la Modelier, 11206962_628284760640007_4112619882464997279_no combinație între carne de miel, brânză de capră și sos pesto. De asemenea, am încercat burgerii de la Bistro de l’Arte din Brașov, pentru că mi s-au părut combinațiile cele mai ‘ciudățele’:

  1. BANH MI SAIGON – burger de vită (Angus), burtă rumenită de porc, salată de morcovi-daikon, pateu de casă, maioneză de casă și Sriracha.

  2. BISTRO DE L’ARTE – burger de vită (Angus), salată proaspătă, dulceață de ceapă, cheddar, jambon crocant, Harissa și maioneză de casă.

 

DSC_0037.NEF

I-am apreciat pe cei care au folosit chiflă de casă (deși au fost puțini, majoritatea optând pentru o chiflă achiziționată din supermarket).

Am ținut morțiș să fiu prezent în prima zi a festivalului, și pentru că mi-am dorit să îi ascult live pe cei de la GOLAN, care au avut o prestație pe măsura așteptărilor. Băieți de nota 10! Mi-au plăcut organizarea și elementele ce au realizat decorul. Mi-au plăcut oamenii și atmosfera creată.

Mi-a plăcut Burgerfest!

Galerie foto:


banner_s&g


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *