Burger – Burgerim Iasi

burgerim_new

Acum o seara am hotărât cu ai mei prieteni să mergem la un film. Deși singura variantă pentru orașul Iași o reprezintă CinemaCity – Iulius Mall, am întârziat cu toții și nu am mai apucat să cumpărăm bilet. În schimb, am observat că în dreptul cinema-ului, s-a deschis Burgerim.

Bineînțeles, cum eu sunt adeptul oricărei noutăți și îmi place să o încerc, i-am convins pe cei 2 prieteni, să testăm câte un burger. Fiecare dorea să testeze alt tip de burger, iar la sugestia băiatului de la casă, ne-am comandat 8 burgeri miniaturi, pentru a încerca fiecare tip din meniu: vită, vită afumată, vită picantă, vegetarian, pui, etc. 2780

Ambalați frumos într-o singură cutie, denumirea imprimată pentru a ne da seama ce conține fiecare burger, cartofii de asemenea un mod frumos de prezentare, atât din punct de vedere al ambalajului cât și forma rotundă a acestora.

În ceea ce privește burgerul, pot spune că am gustat cel mai rău burger de până acum. Pentru mine nu a fost decât o aromă de carne de mici arsă. Poate a fost o zi proastă, poate a fost vina angajaților, poate că era o comandă dată după ora 22, pentru că e foodcourt sau poate așa sunt ei, în orice caz, nu mai calc la Burgerim. Dezamăgire completă!

recomandare_nu

 



 

2 thoughts on “Burger – Burgerim Iasi

  1. Imi pare rau pentru experienta avuta, eu i-am gustat astazi si au fost foarte buni, intr-o societate fast food-ista chiar au fost o surpriza placuta.
    Citind blogul tau mi se pare interesant ca un promovator de vegetarian sa fie adept convins de hamburgers, criticele sunt bine venite si ele ar trebui sa indrepte spre drumul cel bun pe cei criticati.
    Vazusem in articolul cu scoala de bucatari ca ai facut practica la Cin-Cin, din pacate eu am alta parere despre acest restaurant, cunoscand bucataria frantuzeasca am fost deceptionata la ei, ca sa nu mai spun ca in actuala prezentare de meniu restaurantul propune trei bucatarii, deja este greu sa fii expert intr-una d’apoi in 3!

  2. Multi oameni au ciuda pe ei, pt.ca ei sunt israilieni ….pe langa faptul ca au o servire impecabila casieri si bucatari de nota 20 au si o mancare exceptionala cum ar fi : chiken salated ,sandwich crispy,sandwich de pui eu unu le-am incercat sunt delicioase !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *