Pizza – Pepperoni’S. Iasi

pepperonis_newHappy 1 Year Pepperoni’S.!

Totul a plecat din pasiunea lui Sebastian pentru pizza. Înainte de a începe propria afacere, a testat zeci de rețete de aluat și sosuri. În fiecare zi, adăuga sau înlocuia câte un ingredient, până când a ajuns la formula perfectă. De la el am învățat cum se face pizza. Tot de la el am învățat că 80% din calitatea unei pizza o reprezintă aluatul și sosul de roșii. Blatul este subțire (italian), sosul obținut din 18 ingrediente, peste care se adaugă mozzarella, formând baza tuturor sortimentelor (Baza = Pizza Margherita).

Ingredientele folosite sunt achiziționate de la ‘mama lor’, din Italia: prosciutto crudo, prosciutto cotto, salam picant, brânzeturi (gorgonzola, mozzarella, parmezan, ricotta fresca). La începutul afacerii, am stat și eu în bucătărie pentru a vedea cum decurge activitatea. Am vazut că se pune accent pe prospețimea ingredientelor și respectarea rețetelor.

Obișnuit din copilărie cu pizza clasică: sos roșii, cașcaval, salam/șuncă, măsline și ardei, am apreciat Pepperoni’S. pentru că este altceva: rucola, roșii cherry, chives, somon, baby spanac, ciuperci chiodini și alte nebunii, ingrediente mai rar întâlnite la o pizza. De aceea, mi se pare o îmbunătățire a acestui preparat și pot considera o astfel de pizza, ca și fel principal al unei zile.

10257179_651672064901678_8936274148186655343_o

Pepperoni’S. se axează unui alt tip de consumator decât cel de duzină. În medie costul unei pizza este de 25 Ron. În Iași, asemănător ca și prezentare, găsim pizza la Umami, Pergola și mai nou, That’s Amore.

Doar astăzi, fiind zi aniversară, Pepperoni’S. propune să comandați pizza cu care a obținut medalii la campionatul: National Pizza Championship 2014 (Moldavian Cup). Aceasta conține: gorgonzola, dulceață de smochine, felii de pară. În restul zilelor, conform meniului, pe site veți găsi 2 categorii de Pizza:

recomandare_daClasic (Quattro Formaggi, Quattro Stagioni, Prosciutto Funghi, Chicken, Vegetariană, etc.)

Signature (Americană, Românească, Arăbească, Franțuzească, Italiană, Spaniolă, etc.)

Sosuri extra (alb, dulce, picant, cocktail, golden, Pepperoni’S alb/roșu)

Pepperoni’S. este doar cu livrare la domiciliu. Dimensiunea este standard 32 cm.
Aţi încercat pizza Pepperoni’S.?

Galerie Foto:


banner_TROC


8 thoughts on “Pizza – Pepperoni’S. Iasi

  1. Da, am incercat si eu pizza lor si este destul de clar ca e altceva fata de ce gasesim in Iasi. La multi ani si mult succes in continuare!

  2. Pfuuui! Am tot salivat uitându-ma la poze. Si am venit tocmai de la Viena s-o probez. Va asigur ca a meritat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *