Verde Bun – Cosul de legume proaspete

titlu_picture

Ieri am primit un telefon din partea mamei care îmi spune că a câștigat un coș cu legume de la Verde Bun în urma participării la un concurs de pe Facebook. Bineînțeles că m-am bucurat pentru ea, dar și pentru faptul că premiile acestor tipuri de concursuri chiar se acordă.

În jurul prânzului a sosit premiul: o cutie de lemn personalizată cu Verde Bun, plină cu roșii de grădină, roșii cherry, ardei, gogoșari, morcovi, păstârnac, cartofi, dovlecel galben, rucola, lămâiță, busuioc, cimbrișor. Nu pot decât să laud produsele livrate. Am gustat din fiecare și într-adevăr am dat peste gustul corect, gust pe care îl așteptam de ceva vreme: ‘roșia gust dulce si parfumat de roșie’, ‘morcovul cu gust de morcov’ etc. Toate acestea sunt produse bio, din zona Voinești, Iași.11200918_481926361989598_7153431649273656102_n

Totodată, am facut cunoștință și cu inițiatorul acestui proiect. Printre altele, am aflat și proiectele de viitor pentru Verde Bun, idei foarte bune, pe care le aștept cu nerăbdare a fi implementate.  Un proiect de viitor, care dorește să combine sănătatea și prospețimea oferită în farfurie cu un sistem bine gândit de educare a consumului publicului. Majoritatea s-au obișnuit să achiziționeze legumele și fructele din supermarket, puțini sunt cei ce mai merg la piață, probabil din comoditate. Deși sunt mai scumpe produsele bio decât cele pe care le găsim în magazine, consider ca în primul rând ar trebui să ne uităm la sănătate și apoi la bani.

Bineînțeles, a urmat o comandă de un coș similar cu cel câștigat, pe care îl aștept în decursul acestei zile. Felicitări Verde Bun, atât pentru modul de prezentare cât și pentru produsele oferite!

recomandare_da
Site: Verde Bun

Telefon: 0746 211 313

 


banner_s&g


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *